• Stylingsweettable Wedding Eve
  • RusticBlushBarnWedding 117
  • Landelijk Trouwen Wedding Eve
  • GEPOSEERDE REPORTAGE BEWERKT KLEUR 54

Diensten

Weddingplanner

Ik zorg als weddingplanner voor originele ideeën, doe aanbevelingen voor top leveranciers en locaties, maak een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en let er desgewenst op dat jullie budget niet wordt overschreden.

Op jullie bruiloft ben ik uiteraard de hele dag aanwezig om er voor te zorgen dat alles naar jullie wensen en volgens de planning verloopt. Ik ben aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers, regel onverwachte zaken en ben jullie vraagbaak, handtas, tissue supplier en wat al niet meer nodig is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Styling

De styling van jullie trouw- en/of feestlocatie maakt jullie bruiloft echt persoonlijk en uniek. Welke sfeer willen jullie neerzetten op jullie bruiloft? Vintage, glamour, bohemian chic, er is zo veel mogelijk! Wedding Eve zoekt samen met jullie naar een styling die perfect bij jullie past en zorgt er voor dat deze styling tot in detail wordt doorgevoerd.

Wedding Eve verzorgt met liefde de styling van de trouwzaal en/of kerk, feestlocatie (dit kan ook bij jullie of de (schoon)ouders thuis zijn), dinertafels en Sweet Tables.

Professioneel ceremoniemeester

Als professioneel ceremoniemeester ben ik de gastvrouw en vraagbaak voor jullie gasten en leveranciers, zorg ik er voor dat alles op rolletjes en volgens planning verloopt, los ik onverwachte problemen op en zorg ik er voor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken op jullie grote dag.

Naast gastvrouw, regisseur van de planning, handtas, tissue supplier en jullie steun en toeverlaat kan ik als professioneel ceremoniemeester de volgende zaken voor jullie regelen: het opstellen van een uitgebreid draaiboek van jullie trouwdag, het opstellen van een leverancierslijst, quick scan van de gemaakte afspraken met jullie leveranciers en, indien nodig,  de puntjes op de “i” zetten, versturen van een brief aan jullie gasten met uitleg over het trouw-programma (de ceremoniemeesterbrief), gastenlijst bijhouden, bijwonen van de eindbespreking op de feestlocatie.

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Ik ben Wedding Eve(line) en ik ben gecertificeerd weddingplanner. Bij mijn eigen huwelijk vond ik het zo leuk om alles te plannen, stylen en te organiseren dat ik uiteindelijk zelf weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en wedding styliste ben geworden.

Wat kan ik voor jullie
betekenen?

Benieuwd naar hoe mijn bijdrage jullie mooiste dag perfect kan maken? Neem contact op! Ik vertel je er graag meer over.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl