Disclaimer

Informatie website

De website van Wedding Eve is met veel zorg ontwikkeld en wordt met net zo veel zorg regelmatig onderhouden en van een update voorzien. De juistheid van de informatie op deze website wordt niet door Wedding Eve gegarandeerd. Informatie op deze website kan worden gewijzigd zonder dat  dit voorafgaand aan de gebruiker van de website hoeft te worden medegedeeld.

Wedding Eve kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het niet of niet goed functioneren van deze website. Verwijzingen naar andere websites die niet door Wedding Eve worden verzorgd zijn slechts informatief bedoeld. Wedding Eve staat niet in voor de juistheid van de informatie op deze websites noch is Wedding Eve aansprakelijk voor het niet of niet goed functioneren van deze websites.

Recht van privacy

Wedding Eve garandeert de privacy van de bezoekers van deze website en zorgt ervoor dat alle persoonsgegevens van deze bezoekers vertrouwelijk worden behandeld en zodoende niet  aan derden ter beschikking worden gesteld of verkocht voor (niet-) commerciële doeleinden.

Auteursrecht

De website van Wedding Eve behoort tot haar eigendom en is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan de website te verveelvoudigen (met uitzondering van het downloaden, bekijken en/of printen van een deel van de website ten behoeve van informatievoorziening aan de gebruiker), beschikbaar te stellen op een ander netwerk, te exploiteren of distribueren onder derden.

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Ik ben Wedding Eve(line) en ik ben gecertificeerd weddingplanner. Bij mijn eigen huwelijk vond ik het zo leuk om alles te plannen, stylen en te organiseren dat ik uiteindelijk zelf weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en wedding styliste ben geworden.

Wat kan ik voor jullie
betekenen?

Benieuwd naar hoe mijn bijdrage jullie mooiste dag perfect kan maken? Neem contact op! Ik vertel je er graag meer over.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl