• Stylingsweettable Wedding Eve
  • RusticBlushBarnWedding 117
  • Landelijk Trouwen Wedding Eve
  • GEPOSEERDE REPORTAGE BEWERKT KLEUR 54

Over Eve

Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Wat een bijzondere tijd is dit voor jullie! Mijn passie voor bruiloften begon toen ik zelf in “het beruchte bootje” stapte. Zo leuk vond ik het om ermee bezig te zijn dat ik uiteindelijk zelf weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en wedding styliste ben geworden. Mijn oorspronkelijke vak, bedrijfsjurist, heb ik op een laag pitje gezet om mijn passie na te jagen. Ik ben gecertificeerd weddingplanner en heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd bij The Weddingplanners Institute.

Mensen omschrijven mij als betrouwbaar, optimistisch en betrokken. Eigenschappen die ik volledig inzet om mijn bruidsparen een hele mooie en bijzondere trouwdag te bezorgen. Verder doe ik graag een dansje, geniet ik van mijn twee prachtige dochters, koop ik bloemen (en krijg ze ook graag!), een roze bubbel drinken en mooie reizen maken.

Ik kijk er naar uit om meer van jullie te weten te komen! Neem contact met mij op om gezellig kennis te maken en te kijken wat Wedding Eve voor jullie kan betekenen.

Weddingplanner

Wedding Eve helpt jullie graag door de organisatie en planning van jullie bruiloft op te zetten en uit te voeren om zo, samen met jullie, de perfecte bruiloft te creëren. In nauw overleg komt jullie droomdag tot stand, niet de doorsnee bruiloft maar persoonlijk met bijzondere details.

lees meer

Styling

De styling van jullie trouw- en/of feestlocatie maakt jullie bruiloft echt persoonlijk en uniek. Wedding Eve zoekt samen met jullie naar een styling die perfect bij jullie past en zorgt voor de styling van de trouwzaal en/of kerk, feestlocatie, dinertafels en Sweet Tables.

lees meer

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester ben ik de gastvrouw en vraagbaak voor jullie gasten en leveranciers. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes en volgens planning verloopt, ik los onverwachte problemen op en zorg dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt op jullie grote dag.

lees meer

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Ik ben Wedding Eve(line) en ik ben gecertificeerd weddingplanner. Bij mijn eigen huwelijk vond ik het zo leuk om alles te plannen, stylen en te organiseren dat ik uiteindelijk zelf weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en wedding styliste ben geworden.

Wat kan ik voor jullie
betekenen?

Benieuwd naar hoe mijn bijdrage jullie mooiste dag perfect kan maken? Neem contact op! Ik vertel je er graag meer over.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl